Varto Meslek Yüksekokulumuz, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.

16.10.2023 10:27

Varto Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nevin Turan Özek, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Fatih Mirze ve Öğr. Gör. Cihat Demirel'in yanı sıra tüm akademik personelimizin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda yeni eğitim-öğretim yılı hakkında tüm detaylar konuşuldu.

Varto Meslek Yüksekokulu dersliklerinde gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Yıldırım da iştirak etti. Kurul toplantısının sona ermesinin ardından, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Yıldırım, akademik personelle görüş alışverişinde bulundu ve kendi programları için eğitim-öğretim materyalleri, akademik olanaklarının geliştirilmesi konusunda çeşitli taleplerde bulunan öğretim elemanlarımızla konuyu değerlendirdi.