"K12 öğretim programları geliştirme çalıştayı Türkiye yüzyılı modeli " isimli programa Öğr. Gör. Oğuzhan Eroğlu hocamız katılmıştır.

30.10.2023 13:19

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sn. Ömer Faruk Yelkenci’nin katılımlarıyla programda K12 düzeyinde tüm kademelere ve tüm derslere dayanak oluşturacak Ulusal Beceri Haritası’nın hazırlanması, okuryazarlık becerilerinin işlenmesi ile bunların yanı sıra Matematik ve Türkçe alan becerilerinin standart ve göstergelerinin oluşturulması için çalışan komisyonların sunumları değerlendirildi. 26-29 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen K12 Öğretim Programları Geliştirme çalıştayı Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sn. Ömer Faruk YELKENCI, Orta Öğretim Genel Müdürü Halil İbrahim TOPÇU, akademisyenler, millî eğitim uzmanları, alan uzmanları; ölçme ve değerlendirme uzmanları, program geliştirme uzmanları ile rehberlik uzmanlarından oluşan komisyonların katılımıyla gerçekleştirildi. Çalıştaya Varto MYO Öğr. Gör. Oğuzhan EROĞLU disiplinler arası kurulda yer alarak katkı sağlamıştır. Üniversitemizin tanınırlığını artırmak amacıyla çalıştaya katılan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sn. Ömer Faruk YELKENCI, Orta Öğretim Genel Müdürü Halil İbrahim TOPÇU ve çalıştaya katılan bazı üst düzey katılımcılara Üniversitemizi temsilen hediyeler takdim edildi. Varto MYO Müdürü olarak her konuda bizden yardım ve desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican Hocamıza çok teşekkür ederiz.