Varto İyilik Topluluğu olarak Muş Belediyesi ile birlikte MUŞ'A HOŞGELDİNİZ gezisi düzendi.

10.11.2023 05:19

Muş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Varto İyilik Topluluğu tarafından Muş Alparslan Üniversitesinde eğitim öğretim gören ve ilk defa Muş’a gelen öğrencilere yönelik gezi turu düzenlendi. Gezi sonrası Bursa-Muş Kardeşliği Gençlik Merkezinde ağırlanan öğrencilere ikramlar verilerek şehirle ilgili bilgiler verildi. Belediye Başkanı Ferhat ASYA Vali Avni ÇAKIR  ve Muş Alparslan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Yıldırım ile birlikte burada öğrencilerle bir araya gelerek bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Samimi bir ortamda gerçekleşen program sunumların ardından soru cevap bölümü ile sona erdi.