Siber Suç Farkındalık Paneli Düzenlendi.

01.05.2024 11:43

✨ Muş Alparslan Üniversitesi Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü ve Varto İyilik Topluluğu işbirliğiyle Siber Suç Farkındalık Paneli düzenlendi.

📌 Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yaşar Karadağ’ın selamlama konuşmasıyla başlayan panele; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yaşar Karadağ, Muş İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Atıl Bayram, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Atike Yılmaz, Varto MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fuat Yetişsin, akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz katıldı.

Üniversitemiz birim amirleri, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği, öğrencilerimizin siber suçlara ve dolandırıcılıklara karşı dikkatli olmalarını sağlamak ve bilinçli-güvenli bir gelecek oluşturmak amacıyla düzenlenen panelde, Muş İl Jandarma Siber Suçlar Birim Amirliği Personeli, sunumlarını gerçekleştirdi. Panel, panelistlere teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle son buldu.