“Ekonominin Temeli: Girişimcilik ve Girişimcilikte KOSGEB’’ Konferansı Düzenlendi

21.10.2021 03:39

Öğrencilerin girişimcilik ruhlarına ve dünyasına katkıda bulunmak adına Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Muş İl Müdürlüğü tarafından “Ekonominin Temeli: Girişimcilik ve Girişimcilikte KOSGEB” konulu konferans düzenlendi.  Varto Meslek Yüksekokulu (MYO) bünyesinde 10 Aralık Salı günü 1071 Malazgirt Kongre ve Kültür Merkezi C Salonu’nda düzenlenen konferansa Varto MYO Müdürü Doç. Dr. Nevin Turan Özek’in yanı sıra akademik personelimiz ve öğrencilerimiz katılım gösterdi. Varto MYO Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Murat Kaymaz’ın koordinatörlüğünde KOSGEB Muş İl Müdürü Kenan Mergen ve KOSGEB Uzmanı Oğuz Kağan Yücedağ tarafından verilen konferansta, KOSGEB girişimcilik destekleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Sonrasında ise öğrencilerden gelen sorular yanıtlandı. Konferans, konuşmacılara teşekkür belgesi takdiminin ardından sona erdi.